"A világnak szüksége van álmodókra és cselekvőkre. De mindenek fölött szüksége van olyan álmodókra, akik cselekszenek." Sarah Ban Breathnach

2015. március 10. 16:24 - sandor80szabo

Cancún 11. nap

2015. március 09. (hétfő) - Cancún

Reggel ébredés a szokott időben, majd a kutyák, macskák ellátása. Marcela elugrott a belvárosba, így egyedül végeztem az etetést. Hát nem egy könnyű meló. Annak tűnik, de nem az. Akkor tapasztalja meg az ember, ha csinálja. 

img_2439_540x405.jpg

Reggelire ismét tortilla, töltve, különböző szószokkal öntve. Közben jött a "pool guy", és kitisztította medencét. Ismét birtokba vehettem. Jól is esett a két etetés közti szünetben.

img_2442_540x405.jpg

Sikerült lefényképeznem a kismamát, a kicsinyeivel. Eleinte kicsit morgott, de mára már megszokott.

img_2443_540x405.jpg

Ez a nap a takarítás napja volt. Kitakarítottuk a garázst, ahol jelenleg az apróságok vannak. Kenelek kipakolása, fertőtlenítés, megtisztítás, majd visszapakolás. A szállítódobozokat is megtisztítottam. Közben Dino, a három lábú birtokba vette pihenésre az egyik üres tálat.

img_2445_540x405.jpg

Vége is lett a napnak, mire végeztünk a rendbetétellel. Marcela a kicsiknek adott gyógyszert, mivel némelyikük betegeskedett.

img_2447_540x405.jpg

Szóval már csak egy teljes napom van itt a kicsik közt. Szerda reggel már indulok tovább, vár Guatemala. 

Címkék: Cancún
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://azoperenciastengerenistul.blog.hu/api/trackback/id/tr237257303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
"A világnak szüksége van álmodókra és cselekvőkre. De mindenek fölött szüksége van olyan álmodókra, akik cselekszenek." Sarah Ban Breathnach
süti beállítások módosítása