"A világnak szüksége van álmodókra és cselekvőkre. De mindenek fölött szüksége van olyan álmodókra, akik cselekszenek." Sarah Ban Breathnach

2015. május 05. 05:30 - sandor80szabo

El Progreso de Drake 18. nap

2015. május 04. (hétfő) 20:21 (UTC-6) - Drake Bay Backpacker Hostel

Mire felkeltem, a két német menyecske már kijelentkezett a hostelből. Marvin elvitte őket Agujitasba, a kikötőbe. A négy kanadai vendég pedig túrázni ment a Corcovado Nemzeti Parkba. A legközelebbire lehet én is csatlakozom.

img_5233_540x405.jpg

Ma jött Xiomara takarítani, így mi fel voltunk mentve a napi takarítás alól. Nem volt mit tenni, pihenni kellett a reggeli kávé után egyet. Annál is inkább, mert délelőtt volt egy kis eső. Ezúttal is velem tartott Patacon. Mielőtt bárki is megkérdezné, hogy mit szólt ehhez Marvin, hát ő is ezt tette. A képen látszik is, hogy a mögöttem lévő függőágyban készül ő is a mai napra.

img_5234_480x324.jpg

img_5240_405x540.jpg

img_5235_540x361.jpg

img_5238_540x405.jpg

A pihenés után következett egy kis takarítás a szobámban. Meg kellett tisztítanom a táskámat is, mert a párás klíma nem tett neki jót, időnként le kell törölni a táska felületét, majd meg kell szárítani a napon.

img_5242_540x405.jpg

Újabb nagytestű gyík látogatott meg minket. Nem baj, mivel a nagyobb pókokat tuti elkapja. Szerezz be egy ilyet Dr. Szöszi! Garantált védelem a nyolclábúak ellen! 

img_5248_540x405.jpg

Kora délután volt egy újabb adag eső, így a kertben továbbra sem tudtam dolgozni. A futás ma kimaradt, mivel úgy döntöttem, hogy minden harmadik nap pihenőnap lesz. Holnap délután folytatom. Ma ismét volt szivárvány, ráadásul a tegnapit is túlszárnyalta. Ugyanis kettős szivárvány volt. Egyre jobban várom a holnapi döntést.

img_5257_540x405.jpg

A mai nap uzsonna is volt. Tortilla, sült telemiaval. Virian is néha maga készíti a tortillát. Kár, hogy vasból van a tortilla készítéshez használt prés szerkezet. Szívesen vásárolnék egyet otthonra. Na de majd készíttetek egyet.

img_5249_540x405.jpg

A délután hátralévő részében elkezdtem feltölteni az eddig elkészített videókat. Amint kész leszek velük, közzéteszem a bejegyzések idejét. Továbbá szövegszerkesztést végeztem a blogban, ugyanis a szöveg sorkizárt formában tetszetősebb. Sajnos a blog terjedelme miatt nehezen haladok, de folyamatosan fogom végezni. Tervezem ugyanis egy nyomtatott formában való megjelentetését. Persze korlátozott példányban. Egyébként többen is kérdeztétek, hogy fogok-e írni könyvet. Nos, erre nehéz válaszolnom. Egyrészt csábító gondolat, mivel van hozzá témám, melyet a blog, a képek, és a napló alapján fel lehetne eleveníteni. Másrészt viszont nem érzem azt, hogy annyira jó író lennék, hogy egy könyvhöz nekikezdjek. De majd az idő eldönti ezt is. Minden estere a hozzávaló témát gyűjtöm lelkesen.

img_5260_540x405.jpg

Vacsorára rizs, sült hús, valamint avokádó volt. Utóbbit nagyon megszerettem. Nagyon egészséges. Ajánlom mindenkinek. Holnap lesz a mindent eldöntő nap. Annyit emlegettem, hogy most már kénytelen leszek elmagyarázni mit is jelent ez. De ez már a holnapi történet! Addig már csak egyet kell aludnom. Nektek nem, mivel mire ezt a mondatot befejezem, lassan már ébredeztek odahaza. Szóval jó reggelt! Nekem meg jó éjszakát!

Címkék: El Progreso
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://azoperenciastengerenistul.blog.hu/api/trackback/id/tr477431086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
"A világnak szüksége van álmodókra és cselekvőkre. De mindenek fölött szüksége van olyan álmodókra, akik cselekszenek." Sarah Ban Breathnach
süti beállítások módosítása