"A világnak szüksége van álmodókra és cselekvőkre. De mindenek fölött szüksége van olyan álmodókra, akik cselekszenek." Sarah Ban Breathnach

2015. február 19. 17:20 - sandor80szabo

Puerto Morelos 10. nap

2015. február 14. (szombat) – Puerto Morelos

Reggel tudtam volna még aludni, de nem volt mese kelni kellett. Természetesen éjjel is álmodtam. Tuti van valami magyarázat erre. Amióta a farmon vagyok, minden éjjel álmodom.

Mára a konyha rendbetétele volt a feladat. Takarítás, felkészülés a holnapi partira. Természetesen jutott idő a kert további gereblyézésére.

img_1743_540x405_1.jpg

Chrissel kirámoltunk mindent a konyhai polcokról. Míg ő befejezte az utolsó oszlop festését, én áttisztítottam az összes konyhai eszközt. Kiválogattuk, amit ritkán használtak. A többiek a kertet rendezték. Reggel rekordméretű tojást talált Chris. A képen a baloldali, mellette az átlag méret. Az annál is kisebbeket mi fogyasztjuk el.

img_1744_540x405.jpg

Folytatva a kutyák bemutatását, következzék Prada. Mondanám, hogy szép hölgy, de nem teszem. Főleg amikor ránéz az emberre, elég látványos az alsó állkapcsa. De természetesen szeretjük őt is, mint mindegyiket a farm őrzői közül.

img_1747_540x405.jpg

A tegnapi nap a francia konyha napja lett volna, de Carlos későn szerezte be Gaelnek a hozzávalókat. Így tehát a mai napra tolódott a francia ebéd. Ahogy elkészült, kiderült, hogy marhapörköltről van szó. Ízre is majdnem ugyanaz, mint a Kárpát-medencében. Még Te is jól laktál volna tőle Jancsi. Mondjuk később a parazsat itt nem tudtad volna megkavarni. Egyrészt annyi bor volt csak, amennyit Gael belefőzött, másrészt nincs katlan.

img_1748_540x405.jpg

Befejezvén a konyhai takarítást, Carlos röviden ismertette a holnapi teendőket. Kb. 30-an lesznek. Azok, akik segítik a farmot, valamint a befogadott kutyákat. Délután egy órakor fog kezdődni, és mi is részt veszünk rajta. Grillezett finomságok, és pár üveg hideg sör. Ismét nyam-nyam.

 img_1749_540x405.jpg

Címkék: Puerto Morelos
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://azoperenciastengerenistul.blog.hu/api/trackback/id/tr677189545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
"A világnak szüksége van álmodókra és cselekvőkre. De mindenek fölött szüksége van olyan álmodókra, akik cselekszenek." Sarah Ban Breathnach
süti beállítások módosítása