"A világnak szüksége van álmodókra és cselekvőkre. De mindenek fölött szüksége van olyan álmodókra, akik cselekszenek." Sarah Ban Breathnach

2014. augusztus 24. 17:49 - sandor80szabo

Felszerelés

Elérkezett hát a várva várt bepakolás ideje. Megannyi lista, variáció, javaslat után kialakult a felszerelésem, mely az elkövetkező 35 nap során segítségemre lesz. Ahogy készítem róla a képet, belegondolok, hogy feszegetve lesz az a komfortzóna rendesen.

camino felszerelés (800x450).jpg

Tehát a felszerelés:

túrabot, 36 literes hátizsák, hálózsák, derékalj, napszemüveg, fejkendő, napozókrém, egészségügyi szett, esőköpeny, cipőápoló, kézfertőtlenítő, kulacs, fémbögre, füldugó, biztosítótűk, tisztálkodó szett, törülköző, pénztárca, iratok, igazolványok, útikalauz, spanyol kéziszótár, jegyzetfüzet, toll, hálózati elosztó, fejlámpa (+töltő), zsebkés, mobiltelefon (+töltő), netbook (+töltő), kis merülőforraló, vízhatlan tasak, kavics, túrabakancs, szandál, 2 pár túrazokni, polár pulóver, 2 lecipzározható hosszúnadrág, 3 túrapóló, 4 alsónadrág, 1 úszónadrág, 2 trikó, 1 nadrágszíj. 

Lemérve közel 10 kg, 3 kg-al meghaladva a testsúlyom 10 %-a. Majd menet közben kiderül, hogy csökkenthető-e.

Címkék: Felszerelés
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://azoperenciastengerenistul.blog.hu/api/trackback/id/tr646631301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsolt Temesfői 2014.08.25. 08:56:33

Mondhatnánk nem sok /már ami a komfortzónát illeti/, de hát Valakinek ezt pár napig cipelnie is kell, na Ő majd tudja mennyi az annyi! Jó Utat!
"A világnak szüksége van álmodókra és cselekvőkre. De mindenek fölött szüksége van olyan álmodókra, akik cselekszenek." Sarah Ban Breathnach
süti beállítások módosítása