"A világnak szüksége van álmodókra és cselekvőkre. De mindenek fölött szüksége van olyan álmodókra, akik cselekszenek." Sarah Ban Breathnach

2015. június 04. 22:26 - sandor80szabo

El Progreso de Drake 45. nap

2015. június 04. (csütörtök) 13:26 (UTC-6) - Drake Bay Backpacker Hostel

Mire felkeltem, szokás szerint a vendégek már a túrán voltak. Mostanában nem kelek korán, és mivel nem éri szó a ház elejét - újabb kemény dió a google fordítónak -, így a továbbiakban sem fogok korán kelni. Reggeli után, épp a szokásos pihenés zajlott, amikor a mellettünk lévő fán, egy majmot pillantottunk meg. Ő is épp reggelizett. Remélem látható azért valami, mert ez a kép sikerült a legjobban.

img_6164_540x405.jpg

A délelőtti kerti munka sorsa ismét el lett rendezve, mert egész délelőtt esett az eső. Ez már tényleg az esős időszak. Még szerencse, hogy nem sokáig lesz benne részem.

img_6166_540x405.jpg

Az ebéd idejére egy kicsit csendesedett, majd végre elállt az eső. Gondoltam itt az ideje a vízkészletünk feltöltéséhez. Beindítottam a szivattyút, és milyen jól tettem. Ugyanis ezt követően ismét el kezdett esni az eső. A vendégek is megérkeztek, bőrig ázva. Megjöttek továbbá az oktatók is, mivel egy újabb informatikai oktatás volt tervezve. Az eső meg csak esett, és esett. Amióta itt vagyok, ennyit még nem láttam. 

Persze az eső Patacont mit sem zavarta. Próbálta Tutte-t játékra bírni, természetesen eredménytelenül. A vendégek pedig elfoglalták a terasz függőágyait. Egy sem maradt üresen. Az ülőgarnitúrát jelenleg ugyen nem tudjuk használni, a korábban említett kárpit tisztítás miatt.

Az eső továbbra sem akart elállni, holott már jócskán besötétedett. Hogy ne legyen annyira unalmas a dolog, az áramot is elvették. Gyorsan előkerültek a gyertyák, és máris hangulatosabbá vált a hostel.

img_6174_540x405.jpg

img_6178_540x405.jpg

A hangulatot pedig ki is használta Patacon, azonnal álomra is szenderült. Az áramkimaradás többnyire egy-két perces szokott lenni. Egyszer volt körülbelül két órás kimaradás. Mivel késő este sem adták vissza, tudtuk, hogy ez már hosszabb lesz, minden eddiginél. Az eső meg csak esett, és esett ...

Címkék: El Progreso
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://azoperenciastengerenistul.blog.hu/api/trackback/id/tr87518826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
"A világnak szüksége van álmodókra és cselekvőkre. De mindenek fölött szüksége van olyan álmodókra, akik cselekszenek." Sarah Ban Breathnach
süti beállítások módosítása