"A világnak szüksége van álmodókra és cselekvőkre. De mindenek fölött szüksége van olyan álmodókra, akik cselekszenek." Sarah Ban Breathnach

2015. március 05. 02:59 - sandor80szabo

Puerto Morelos 26. nap

2015. március 02. (hétfő) – Puerto Morelos

Reggel Pabloval időben keltünk, a többiek kicsit később. Nehezen veszik fel a ritmust, úgy látom. Elvileg lassan fél éve farmról farmra járnak. Nem tudom, hogy azokon a farmokon mikor volt az ébredés. Hát nem könnyű dolga lesz Pablonak csütörtöktől.

img_2157_540x405.jpg

Reggeli után mindenki nekilátott a feladatának, az én dolgom az út kövekkel történő szegélyezése volt. Grégorie és Maxime mintha nem lennének önállóak. De majd csak belerázódnak.

img_2158_540x405.jpg

Victor a kacsák előtti bejáratot építette. Olyan lesz, mint a tyúkoknál. Kettős ajtó, hogy legyen egy kis előtér, mielőtt bejutna az ember. Itt tárolják a gabonát, a tápot.

img_2159_540x405.jpg

Ebédre Pablo készített egy pasta-t. Lassan kifogyunk az alapanyagokból. Carlosnak vásárolnia kell. Mondjuk vásárolni ma is vásárolt, igaz gyepszőnyeget. Újabb adag érkezett, a felét a helyére tettük, a másik felét holnap. Pablo készített nekem egy karkötőt. Ügyesen fon. Szerinte semmi extra, nekem az. Maga is megjárta a Camino-t, még 2007-ben. Ahogy meséli, sokkal másabb volt még akkor.

img_2162_540x405.jpg

Nap végén jöhetett a jól megérdemelt pihenő, a kinti függőágyban. Felszereltem egy másikat, muszáj volt letesztelnem. Persze Nico is úgy gondolta, ő sem maradhat ki a tesztelésből.

img_2163_540x405.jpg

img_2172_540x405.jpg

Ma szólt Carlos, hogy az ismerőse szerdán délután egy órára értem jön a farmra. Tehát nem kell vesződnöm a busszal. Ez jó hír. Remélem, van internete is.

Címkék: Puerto Morelos
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://azoperenciastengerenistul.blog.hu/api/trackback/id/tr107242111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
"A világnak szüksége van álmodókra és cselekvőkre. De mindenek fölött szüksége van olyan álmodókra, akik cselekszenek." Sarah Ban Breathnach
süti beállítások módosítása